Naša kuhinja je naša strast, a priroda nam je inspiracija.

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas obavestimo da je kompanija Marlo Farma postala ekskluzivni distributer brenda hrane za pse i mačke, KRAFTIA.
Brend KRAFTIA poseduje nekoliko linija visokokvalitetne hrane za pse i mačke koje možete pogledati u nastavku.

Craftia Harmona je ultra-premium hrana za mačke napravljena od prirodnih sastojaka. Svaki recept je bogat visokim procentom vrhunskog sirovog mesa i ne sadrži žitarice. Sveži, prirodni sastojci pažljivo su birani širom cele planete kako bi bila dobijena izvanredna mešavina prirodnih prebiotika, vlakana, vitamina i antioksidanasa. Naša hrana je napravljena prefinjenom zanatskom veštinom uz pomoć najnovijih tehnologija i kulinarskih metoda i to garantuje najveći kvalitet hrane sa dugotrajnom svežinom. Jedinstveni recepti inspirisani su Prirodom i bazirani su na naših 7 stubova filozofije ishrane koji su osnova za harmoničan i uravnotežen život ljubimaca.

Craftia Natura je ultra-premium hrana za pse napravljena od prirodnih sastojaka. Svaki od recepata bogat je visokim procentom vrhunskog sirovog mesa, dok pet drevnih žitarica, pomažu vašem ljubimcu da održi uravnotežen glikemijski indeks. Sveži, prirodni sastojci pažljivo su birani širom cele planete kako bi bila dobijena izvanredna mešavina prirodnih prebiotika, vlakana, vitamina i antioksidanasa. Naša hrana je napravljena prefinjenom zanatskom veštinom uz pomoć najajnovijih tehnologija i kulinarskih metoda i to garantuje najveći kvalitet hrane sa dugotrajnom svežinom. Jedinstveni recepti inspirisani su prirodom i bazirani su na naših 7 stubova filozofije ishrane koji su osnova za harmoničan i uravnotežen život ljubimaca.

Svaki Craftia recept brižljivo je skrojen tako da ima visok procenat sirovog mesa, koje je esencijalni izvor proteina i aminokiselina, pa su benefiti za ljubimce brojni: zdravi mišići, jake kosti i sjajna dlaka samo su neki od njih. Odabir voća, povrća i drugih biljnih sastojaka kao što su borovnice, bundeva ili aloja spadaju u kategoriju super-hrane koja ne samo da unosi najfiniji dodir egzotike, već recepturama daje i prefinjenost ukusa i koristi po zdravlje. Ove namirnice su prirodni izvori vitamina, antioksidanasa i minerala koji imaju neprocenjivu vrednost za opštu dobrobit ljubimaca. Mikrobiom ljubimaca, vrlo važan za sveukupno zdravlje, podržan je kroz naš NUTRIBIOME™ koncept koji podrazumeva pažljivo odabranu mešavinu prebiotika, vlakana i drugih zdravih hranljivih materija potvrđenih od strane nauke i eksperta.

Vida Super je high-premium hrana za kućne ljubimce vrhunskog kvaliteta napravljena od odabranih sveže pripremljenih prirodnih sastojaka sa žitaricama. Naši recepti su izuzetno nutritivno bogati i zasnovani su na najfinijem sirovom mesu – piletini, jagnjetini ili ćuretini, uz pažljivo odabranu super-hranu. Kvalitet i svežina svakog sastojka je obezbeđena na prirodan način. U svakom receptu, baš kao i u prirodi, postoje nijanse ukusa i različite mešavine sastojaka, uključujući naše pažljivo odabrane zdrave žitarice.

 

Kao i sve u našoj kuhinji, Vida Super je nastala u kombinaciji zanatske veštine naših stručnjaka i korišćenja najnovijih tehnologija i kulinarskih metoda, kako bi se stvorila hrana najvišeg kvaliteta sa dugotrajnom svežinom. Svi naši recepti su skrojeni prema potrebama vašeg ljubimca i u balansu sa prirodom. Naša hrana je pažljivo napravljena bez dodavanja veštačkih boja i konzervanasa uz korišćenje energetski efikasne tehnologije. Kako bismo zadržali savršen balans svežine i ukusa, svaki ukusni komadić hrane se pakuje u odabrane ambalaže koje se mogu reciklirati.

Naše sveže pripremljeno sirovo meso je esencijalni izvor proteina, tako da su koristi za kućne ljubimce ogromne i raznovrsne: održavanje jakih mišića, čvrstih kostiju, zdrave kože i sjajne dlake. Tu je i odabrano zdravo voće i povrće, uključujući šargarepu, jabuku, bundevu, spanać i borovnicu. Svaki od ovih sastojaka obezbeđuje dodatne nijanse ukusa ali i zdravstvene benefite svakom receptu. Oni su prirodni izvor vitamina, biljnih antioksidanata i minerala, koji su od neprocenjive vrednosti za zdrav imuni sistem i opšte blagostanje vašeg ljubimca. Za odrasle pse, u recepte su uključeni glukozamin i hondroitin, što doprinosi dodatnom jačanju zglobova.

Vida Nativa je super-premium hrana za kućne ljubimce napravljena od probranih sveže pripremljenih prirodnih sastojaka. Naši recepti su zasnovani na najfinijem sirovom mesu i pažljivo odabranoj super-hrani. Unutar svakog recepta, baš kao i u prirodi, postoje nijanse ukusa, kao i različite mešavine sastojaka, uključujući pažljivo odabrane najkvalitetnije žitarice – ali i recepte koji ne sadrže žitarice.

 

Sirovo meso je esencijalni izvor proteina i aminokiselina, tako da su koristi za kućne ljubimce brojne: održavanje zdravih mišića, jakih kostiju i očuvanje sjajne dlake. Pažljivo odabrano voće i povrće kao što su muskatna tikva, acerola, špargla i brokoli recepturama daju prefinjenost ukusa i koristi po zdravlje. Ove namirnice su prirodni izvori vitamina, antioksidanasa i minerala, koji su od neprocenjive vrednosti za zdrav imuni sistem i opštu dobrobit vašeg ljubimca.

DOGSY i MYSTICAT linije su kompletna, nutritivno bogata i izbalansirana hrana za kućne ljubimce napravljena od probranih prirodnih sastojaka i sveže pripremljenog sirovog mesa. Svaki od recepata kreiran je sa puno ljubavi i posvećenosti. Raznoliki zdravi sastojci pomešani su tako da budu u funkciji našeg višedimenzionalnog sistema ishrane koji pruža harmoniju i dobrobit vašem ljubimcu. Pažljivo odabrani sastojci recepturama daju prefinjenost ukusa, ali i koristi po zdravlje vašeg psa i mačke.

 

DOGSY i MYSTICAT recepti su skrojeni tako da zadovolje sve potrebe vašeg psa ili mačke. U svakom procesu pravljenja naše hrane, poštovanje prirode je princip koga se držimo bez kompromisa. Naša hrana je pažljivo napravljena bez dodavanja veštačkih boja i konzervanasa uz korišćenje energetski efikasne tehnologije. Kako bismo zadržali savršen balans svežine i ukusa, svaki ukusni komadić hrane se pakuje u odabrane ambalaže koje se mogu reciklirati.